Friday, 18 November 2016

bahagiakah aku?

Assalamualaikum awak. secara official, hani merasmikan blog hani yang serba sedikit diubah suai ni. hani x tahu knp hani nk start ber blogging lagi. πŸ˜… dulu blog ni penuh dgn tutorial, freebies yg hani buat. lpas tu blog ni ditinggal mcm tu ja.. hampir 2 tahun.😒last update masa hani form5. dan skarg, hani tengah tunggu nak ambik degree di uia. haha. time sure flies so fast. 😒 susahnya nk cakap. hani tak nak jadi dewasa. 😭 hani takut dgn dunia. Ya Allah.. bantu hani jalani hidup hani . hani takut terpesong. bantu keluarga hani dgn sahabat hani Ya Allah. agar berada di jalan yang diredhai Mu Ya Allah. 😞😞
 hani nk berblogging balik ni bersebab. sebenarnya hani baru sedar, hani tak ada kawan utk luahkan perasaan. πŸ˜…bukan x ada, tapi kebanyakkan kawan hani semua risau sgt pasal hani. muka moyok sikit dah risau. sungguh sahabat2 hani yg hani ada sekarang semua baik. hani x sggup tgk diorg risau. Ya Allah berkatilah hidup sahabat2 ku Ya Allah.. hanya engkau yang maha penyayang. 


disebabkan itu, hani lebih memilih utk mendengar luahan sahabat2 hani. jadi hani lebih byk simpan duka hani sorg2. yes hani Ada ALLAH.  boleh mengadu dalam doa. tp hani nk cerita jgak kisah hidup hani kat sini. moga2 pengalaman hidup hani yang x seberapa ni bermanfaat utk awak yang membaca. awak tahu, hani bersyukur sgt. family hani bahagia sgt, kawan hani baik sgt😒 sampaikan hani rasa sedih sgt dekat org yg x dpat kebahagiaan mcm ni. byk masalah sahabat2 ani yang hani dengar. Ya Allah ujian mereka lagi besar dari aku ya Allah..πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜« kuat kan sahabat hani. hani merayu.!!😭 sungguh dahsyat ujian mereka sehinggakan aku merasa aku akan kecundang jika diberi ujian sebegitu.😭
Astagfirullahalazim..😒 hani harap apa yang terbuku dihati hani yang selama ini hani tak boleh cerita pada siapa2, memberi semangat dan pengajan buat awak yang membaca. bersyukur dgn apa yang kita ada. kita x tahu berapa ramai yg lebih dahsyat ujiannya dari Allah. sesungguhnya Allah tidak menguji lebih dari kemampuan hambanya.😒 

No comments:

Post a Comment